Ако не ти е за итно на али има кеси, јас од таму барсм. На зелено пазарче продаваа можеш да видиш. Јас имам сони, купени од техномаркет нешто околу 1200/300 ден беа. Предобри се, батеријата е преиздржлива. Е сеа оверхед се, ако сакаш мали не ти бркаат работа.
Добар ден Веро маркетот што е спроти vero jumbo од колку часот отвара и дали е ограничено колку часа смее да се остави кеса на чување? Ми треба да оставсм една кеса на 3,4 саата....
Zdravo na site ,deneska bev na eho na gradi mi odkrija cvor -benignen.Dali nekoja od vas se soocila so vakvo nesto i dali e opasno ?
Да знаете што значи дека пратката е во вреќа. Мене вака ми стои од 20ти март се надевам дека кај ѝ да е ќе стаса.
Мене така кога ми стоеше во "вреќа" кажаа дека е дојдена ама они имаат купишта на вреќи и роба. И сеуште не е распределени ниту е отворено. Јас чекав 3 месеци да ја извадат од вреќа и едвајјј со молење си ги добив работите
Јас па еве им пишав сабајле и овој одговор го добив.. Триста чуда имам нарачано од али и се надевам ќе си ги земам некогаш
Фиброаденом ли ти открија? Ако е тоа нема зошто да се плашиш. Тој само се контролира еднаш годишно на ехо, се следи дали расте. Не препорачуваат да се вади оперативно ако не е над одредена големина пораснато и тоа е тоа. Гледај го како бемка. Следи го и не чепкај го. И бемките се бенигни тумори..
Во среда одам на одмор 10 дена и сакам да си носам бојадисани јајца со нас, дали ќе биде проблем во вторник да ги бојадисам т.е утре..
Да им одиш лично и да си бараш во вреќите. Лани искинав нерви со нив, ми направија огромна збрка и си кажав никогаш повеќе преку пошта.
@bookslover тоа не знам, ама мене ми се одмили толку што кога ќе чујам пошта ми текнува на сите патешествија со нив.