Не работи страната на ЈСП, да не знае некој 4ка од кисела вода во периодот од 17 -18ч кое време трга?
Може ли да се направи замена на облека за друга величина, без фискална сметка, а со слип од ПОС терминал во waikiki? Фала
Каде има убава чорба слична како во Дукат? Во Дукат е преубава ама прескапа, за 4ца со кафе- сок 1500 ден и секогаш е гужва, место одвај Каде да најдам гумени чизми за на дожд за 8г девојче, односно 33-34 број? Да не бидат ептен детски оние пониски туку малку повисоки како за нас? Знам периодов може е специфичен, ама ако сте виделе некаде сигурно?
Ми треба препорака за блутут слушалки за кога трчам ама што стварно седат на уво и не мрдаат ич. Земав едни, океј се ама кога трчам ми паѓаат.
Vaka sea problemov vo stanov na 3 kat sum, izkeguvaat gluvci vo wc. Proveriv segde dupki kaj ahto ima zapolnivme itn... i pak deneska glusec! Sovet nekoj, vejche neam ideja, site duoki so misiev deka izleguvaat l, gi zapolniv itn, makar so ne veruvam ottuka da izleguvale i pak ima.. mozhno e od sholja da izleguvaat? I nekoj sovet, sredstvo da zemime ili pak da baram nekoja sluzhba..?
https://www.amazon.com/Xiaomi-Single-ear-Double-ear-Compatible-Performance/dp/B08GSQ7B9Z Јас ги имам овие, трчам со нив, долго време барав соодветни, имам поголем отвор на ушите, и никогаш не ми паднале. И евтини беа, ги користам 3 години, никаков проблем до сега и сѐ уште доста траат.
Фала, јас баш мали отвори имам и ретко кои ми стојат. Овие ваљда ги има и кај нас, не би нарачувала од интернет
Јас ги купував од СЕТЕК, но имај предвид дека ова било пред некоја година. Да, глупаво е што не може човек да проба и да каже дали му одговараат. Верувам дека е некаква стандардна големина, ама никогаш не може да знаеш со сигурност. Молам.
Штом е до отворот на увото тогаш не е проблемот во слушалките туку во гумичките, оние што влегуваат во увото. Сите слушалки колку што знам доаѓаат со некои стандард големина гумички, ама во паковањето скоро секогаш треба да има и помали и поголеми гумички за да си смениш по потреба. Ако си немала во паковањето се продаваат и посебно. Јас секогаш стандардните ги заменувам со помали и потоа немам проблем.