Ако не најде досега, видов на Инстаграм coral jewelry, имаат продавница на рекорд. Ама не сум земала лично, така да не знам како стојат со квалитет.
Дали знае некој апликација за IOS за заклучување на апликациите? Односно, да бара пин кога ќе сакам да уклучам некоја апликација. Ама да биде бесплатна.
Дали може да се активира во тмобиле да ми стигаат на мобилен смс пораки кога некој што е корисник на друг оператор(вип или а1 по ново) го има уклучено мобилнот?? Ми стигаат само смс пораки за корисници на тмобиле.
Колку што ми е познато, во рок од две недели (работни денови), според закон, можеш да вратиш стока.Јас лично сум враќал и во „Теранова“. Се разбира со приложување на фискалната сметка, и во зависност од тоа што си го купил. (за облека, претпоставувам за такво нешто станува збор, не е проблем). Во практични термини, што е можно побрзо. Носи си ја картичката и лична карта, ако си купила со картичка.
Не ми се случило до сега да чекирам куфер и да ми го отворат, не го поминуваат ни на скенер , само мерат тежина , а за рачен багаж или доколку оди куферот горе пишува секаде до 100мл. Мислам дека беа до 10 пакувања по 100мл. не сум сигурна , секако пишува на страната на авиокомпанијата.
Zdravo, dali nekoj patuval od Makedonija i nazad so Bugarski pasos? Znam na tv kazaa odamna deka nema da pravat problem ama kaj nas nisto ne mi e sigurno...
Ке сака ли некој кој има Работено во маркет или спортска продавница да ми пише во пп? Имам некои прашанја.
Otkako te otpushtile sho papiri treba da se odnesat u biro za da se prijavish ko nevraboten ? Licna na shalter i tolku?
Викнете во зградата од фирми да извршат дератизација од подрумот па нагоре.Глувци може и од надвор да влегуваат по олуци, или од заеднички простории,од простори под скали, подрумите, Кај нас се шетаа по скалите се додека не направија дератизација на цел влез.