Добри саатчии, близнаците на зелено пазарче на тезгите, кај саатите, како се викаа заборавив, прашај по тезгите ќе ти кажат. Има и на рампа саатчија.
Добив смс дека пасошот ми е готов, дали морам да го подигнам само во терминот што го пишува во пораката или може и подоцна?
Здраво, сакам да продадам прочистувач на воздух, нов и многу малку користен со 20% искористен филтер. Дали знае некој каде можам да го објавам? Го продавам поради селење
Знаете некој што откупува или сака оригинален парфем Диор, од 100 мл. нов е и неотпакован, го добив за подарок, ама не ми се допаѓа тој парфем воопшто, ако познавате некој што би го сакал, и тоа по доста помала цена од продажната, пишете ми.
Дали знаете некој кетеринг кој прави чизкејк во чаша за прослави? Вакво нешто како на сликата, ми треба околу 50, во пластични чаша чизкејкови, не мора да има достава..
Предложете местенце,некој ланџбар,кафанче со пристапни цени,може и музика да има,ќе носиме гости што не се од Скопје
Цел ден не ми креват од автобуска па вака да се пробам. Битола-Прилеп до 11/12 на ручек, има автобус? И ако да кога?
Има во 11 сатот ама од пон до петок, за викенд таа линија ја нема, а после тоа во 14:30 е секој ден, ова за транскоп, за други превозници не знам
Да и јас имам порачано можеби 5-6. За разлика од Schatze се премија и многу поефтини , а сепак оргинал, цел ден траат
Прашај по слаткарите, звони на повеќе. Лично не знам кој прави вака ама сигурна сум дека по нарачка ќе ти направат од слаткара или некоја жена што прави торти дома или приватно прашај