Таблети или прашок? Таблетите не знам, а една кесичка прашок е 18 денари во Зегин, околу 20-22 во приватни аптеки
Да, а може и на 6 саати. За таблетите не ме држи за збор, мислам дека се околу 150ина денари. (ако немам помешано со нешто друго). Прашокот е добар, јас често го користам. На 8 саати најчесто.
Девојки да не има некоја од вас што чува Малтезерче и е расположена да сподели некои информации со мене? Да не замараме по форумот, ако има ве молам пишете ми во порака
Дали ако имам заверено слободна во ноември, и после немам, ако ја заверам во јуним ќе ми треба повторно потврда за редовен студент или можам со истата слободна, само маркица ќе ми стават? Дали се плаќа нешто плус што ја немам заверено едно 5 месеци или 950 ќе ми е? И... Дали и за студенти важи попустот за месец јуни, што постои за средношколците? Мал милион прашања ама мислам некој ќе се најде упатен во проблематикава
Мислам дека можеш до септември да ја заверуваш таа слободна, а потоа треба да извадиш нова за која ќе ти треба потврда од факултет.
Знам дека ако завршиш факултет во Македонија , дипломата не ти ја важат во странство.Но доколку на пример завршиш во Америка дали дипломата се важи во Австралија ??
дали некоја од вас знае каде поточно се наога огласот за аплицирање на страната на владата -мислам на 1400 во чуствителни категории-пример самохрани мајки и сл. на вести кажале ама не можам да се снајдам, многу ми е важно
Усб-то ми останало надвор и како за несреќа го наврнало дождот, штетно ли е за компјутерот ако усб-то го ставам во него?
Остави го некое време добро да се исуши, а потоа без гајле пробај дали рабори во компјутер. Јас имам испрано усб-а и за среќа работат без проблем.
Може не е вистинска тема ама ако треба преместете ме апликациjaта CamWow Retro не е за телефони со андроид систем? Ако може да се инсталира ве молам да ми дадете линк од интернет
како се вика серијата денеска ја прикажуваа на канал 5 околу 13:00 - 14:00 часот пред вестите, а потоа беше елиза??? :/