Јас плишани мечиња перам во машина, на 40 ги ставам без проблем. Што убаво мирисаат после Обично надвор ги сушам, и собирам навреме, да не се пресушат.
Друшки пишав во темата за навлажнувачи за воздух, ама и тука да си прашам за препорака доколку некој има дифузер од Комодита или од Топ Шоп, од кој сте позадоволни? Ви благодарам.
Може. Јас имам отворено штедни книшки на име на децата. Кога ќе станат полнолетни они ќе раководат со парите. Јас им внесувам пари. Не се орочени и можам кога сакам да ги повлечам од книшка. Ако се орочат нема пипање додека е рокот. Може да се ставаат пари, ама не може да се вадат. Има опција и да се орочат до 18 години. Ако штедењето го отвара едниот родител, само тој може да повлече пари од книшката (ако не се орочени). Во нашиот случај јас сум законски застапник.
Предлог место Метаноја кафе книжара , во Центар кај Швајцарска амбасада, имаат и подрумски простории за изложба.
Кај да најдам алка ко Пандора шо се полни, а да не е Пандора? Сум нарачувала од Али, ама ‘рѓосуваат за некој месец и не ми се чека. Или како да не ‘рѓоса? Пишува демек не’рѓосувачки ама шипки
Имаат ама со нивни привезоци. Јас сакам сама да си ја полнам како Пандора. Само да не давам по 50€ за сѐ. Не сум видела да имаат клот, без ништо. Vakvi naracuvam ama mi zdosadi Deka se banjam so niv odma rgjosuvaat
Прават. Ќе одиш на последната каса. Од твоја десна страна. Секако, мора фискална да носиш. Јас вратив сет за во купатило. Беше изгребан.
Да, бидејќи се работи за дифузер, што ако пак ми дадат неисправен? Дали ќе сакаат таму да го пробаат?
Ти кажи им да го проверат за да не мора да се враќаш пак. Не би требало да прават проблем. На мене за сетот ништо не ми рекоа. Им реков да ми дадат друг. И одма го проверија.
За касата за рекламација..... Твоја десна страна ако си од таа страна кај што се чека за наплата. Ако си кај излезот кај касите, од твоја лева. Ќе видиш... Има врата до касата.
Има кај нас некаде.ваков сетап на светла? https://www.instagram.com/reel/C7RM-KrNa0Q/?igsh=OWs4YWZ2dnpzMmc0