Дали има некаква наградна игра или акција во Зегин за четири сметки,или поминато е веќе? И што уствари добиваш кога ќе имаш четири сметки?
2-3 дена ми врти некој на домашен и одма спушта, со непознат број е. Ако одам во Т- мобајл, и го кажам мојот домашен број, ќе успеат да видат кој врти?
Фејс МК Ќе ве замолиме сите што пробувате да влезете на сајтот да се исклучите моментално за да пробаме да ги средиме проблемите со серверот. Кога ќе биде стабилен сајтот ќе објавиме овде!
Сакам да прашам која е процедурата и кои документи се потребни за да се стави факултет во мирување. И ќе ве замолам, ми треба конкретен одговор а не совет да идам на студентски или слично .
би требало Ако речеш дека константо те замара, можеби ќе се смилуваат, а и не би било лошо да си најдеш некој познат, едно време кога неа МОНОПОЛ беа страшно нељубезни, сега незнам Пробај, ништо не губиш
Не, најмали димензии се ова, ама ете отприлика ќе знам дека се помалку од 20, со години не сум развивала.
има едни од 8ден. другите од 10ден. па се овие свадбарскиве од 20ден. ама никогаш нема да им научам димензи кои кои се