Gosh, начинот на кој шо ми објаснуваш ме остава без зборови, неможам да најдам начин да ти се заблагодарам затоа че остаам да остане така како шо си е. Едвај чекам наредно да ми притреба нешто да се обратам до тебе. За крај- фала
Дали има некоја феминка што сега бргу поднела или планира да поднесе документи за признавање диплома како здравствен работник? И дали има некоја членка што работи во Мин за Здравство?
Амм не знам моделите од 9000 какви се, јас го имам оној од 6400, пошто ги немаше тие од 9 кога јас го купував мојов. Кратка рецензија Во ред алатка, ама интрадентални четкички се супериорни, понекогаш ако ти се поосетливи непцата, ќе ти ги уништи, буквално на неколку пати пола од непцето ме болело затоа што е интензивен млаз. А со едно полнење шибаш барем 30 дена ко ништо, јас го имам полнето 3-4 пати до сеа. Четкичките што ти ги даваат со пикот, се фини, има различни, па и за луѓе со протези што ми е фино. Зависи за што ти треба, а инаку фала сеа ќе идам да се испопрскам со тоа прскалицата лол. За парите, дали вреди? Па ваљда, јас сигурно би го земал пак.
Ај не се истресувај жити се. Не не си ми од помош затоа што ми беше итно пошто бев во ГТЦ и кружев ко мрдната и никаде не можев да го најдам. На крај отидов во Мохито во Ист Гејт за да ми кажат дека Мохито во ГТЦ НЕМА. Ајт.
Се тоа супер, само шо членката не кажа до која сума бара. Самсонајт кошта колку еден бубрег, ако не и повеќе…
Југотон беше во ГТЦ, затворена е. Таа што е кај бикот е друга, подолго време е таму. Не знам која продавница си ја гледала, имаше и една друга во ГТЦ, плочи не знам дали имаше. Сега ти го гледам постов, нема Мохито во ГТЦ, една им е продавницата во Ист Гејт. Нема друга.
Ајде не досаѓај со глупи коментари. Биди од корист барем нешто коа веќе замараш @Annath да. И таа што некогаш ја имало во ГТЦ не била истата Mohito со оваа. Мене уствари ме прелажа гугл. Најдов преубаво фустанче со оштетен патент и као ај штом има во ГТЦ ќе го купам од таму. Ама коа им се јавив ми рекоа дека никогаш немале продавница на друго место тоа што таа некогаш била не била истата подружница со нивната. И на крај морав да си го земам фустанчето со оштетен патент ама на каса ми дадоа 10% попуст затоа што нели е оштетено. Па ете да си знаете во иднина ќе ви се најде информацијава.
Не… не слушнав доволно искуства и не ми се купуваше уште нешто што ќе ми стои во шкафче. Ти ја имаш купено или размислуваш да ја земеш?
Кои документи ми се потребни за да подигнам потрошувачки кредит? Т. Е дали некои документи од работа требаат?
Еве на пример за СТБ https://www.stb.com.mk/naselenie/kr...o-1-500-000-denari-25-000-evra/#Dokumentacija