Дај кажете ако знаете за ТВ како да се тргнат рекламите од Јутуб? По досадно нешто од тоа да пуштиш и сред клип да ти искочи реклама од 5 минути нема.
Нели? И јас барам чаре. Но, сѐ уште чепкам. Ако дознам ќе споделам тука. Кој модел TV користиш? Зависи и од OS-ет. Претпоставувам би била некаква апликација.
ПЕЧАТЕЊЕ ГОЛЕМИ ФОРМАТИ - ПЛОТИРАЊЕ Располагаме со плотери од најновата генерација на HP кои овозможуваат печатење со резолуција од 1200 dpi на различни типови на хартија- - Печатење на проекти ( AutoCAD ) во димензии А0, А1, А2, А3, А4, А5 и сите нестандарни формати - Печатење на постери на Мaт или Сјајна фото хартија во сите димензии Обиди се овде http://www.kliknet.mk
Освен на ,,црно", легално мислам дека се забранети затоа што е егзотичен вид, али не сум сигурен, прашај во некој Pet Shop веројатно ако може тоа оди со нарачка.
Да се надоврзам на членката пред мене. Се што е стекнато во брак го наследува вдовицата (во овој случај). Па дури и да се работи за кредити.
Мислам дека банката ќе се јави како наследник. Т.е. ако жената го прифати целото наследство, тогаш ќе го добие и кредитот како наследство. А мислам дека некаде читав ако има повеќе наследници и никој не го прифаќа кредитот, тогаш банката може да се јави како наследник и така да го наплати кредитот. На кратко, тој што го добива наследството, го добива и кредитот.
Каде излегуваат > 35-40 години? Имам гости треба да ги шетам. Зборам за дискотеки, кафе барови, дј, бендови и сл. Исклучиво странско, доаѓа во предвид рок, '80, денс, р&б.. Интермецо, хавана, чаршија? Не знам каде е "ин". Ај некој од генерација да ми пише среда, четврток и петок искачанки.