Таблети што се ставаат во водата за најверојатно да и дадат вкус, за луѓе што не сакаат вода да пијат. Така разбрав по реклами што ми излегувале
топ сифон-и, https://sanmarti.com.mk/product-category/kazancinja-i-sifoni/sifoni-2/top-sifoni/, советот ти е на место инаку.
Места за луѓе што работст онлајн од дома да си седнат и работат на мир. Најчесто се плаќа нешто и внатре е како океан систем у офис и има обезбедено се за работа дури и кафиња. Мн добра работа за луѓе пто едноставно не можат дома да работат од одредени причини
Шумливи таблети, way overpriced. Во Германија се 7 и нешто евра, тука 10. Имам купено и така ми стојат. Подобро сама прави си вода со вкус/цеден лимон/капки витамини/не знам што. Не им е ни толку силен вкусот колку што рекламираат.
Дааа, знам такви места, и јас работам понекогаш од такви места, како Паблик рум, или Џој кафе, тие ми се најблиску, иначе фала за инфо.
Што се пие за одлагање добиено? Плативме од 15 и видов дека од 14 ќе имам, не ми е проблем за бањање. Ама втор ден по пат ќе е смешки. Никад ништо не сум пиела. Какви side effects може да има
Ја не би ти препорачала, сепак се хормонски. Јас така тампон ставам и раат. И млада си да пиеш такви глупости. Стај си тампонче.
I jas ne bi ti preporacala takvi apcinja da pies, hormonski se, moze celiot ciklus posle da ti go poremetat..
Немој! Твое си е, ама ете зголеми доза на Ц витамин за да не крвариш толку, со хормони нема играчка. Со добиено патував 2000 км со кола и тоа втор ден добиено. Дома кога лежев полошо ми беше отколку овој пат. Магнезиум и Ц витамин и супер поминав.
Ја вака немам болки среќа Грчка ќе идеме ама не сум гледала по автопат често на има тоалети А сакавме Турција.. у Египет лани ме собираа од плажи, пак ќе се зезнев така. Ќе зеам и МГ и Ц Фала ти
Јас од мое искуство ќе си кажам. Примолут нор се пие, дефицитарни се, сигурно има да се најди замена. Имам пиено 3 пати, да, хормонски се, се осеќаш како пред да добиеш. Откако ќе престаниш да пиеш по 2,3 дена ќе ти дојди. Кај мене side effect ништо посебно, отечена во стомак и mood swings. Ако имаш тешка и обилна менструација како мене спас се за на одмор.
Аа ако се осеќам ко пред добивање отиде и одмор и врска хахахах Јас едвај една недела у ПМС се трпам, не па 2 Фала ти тогаш. Ќе си стаам тампон ќе трчам по вцња идење на диви плажи сега прцки глупо дете