На граничен премин Делчево - Бугарија дали има некаде во близина паркинг каде што може да се остави возилото и преминот да се помине пешки?
Ова ти треба за некој рецепт? Инаку џенарики се џагалки, баш топчести и киселки сливи, и мислам дека е рано за нив сега (некој нека ме коригира). Не сум ги видел низ пазари, маркети, обично растат диво, низ села, планини. Meatballs ти се мали ќофтиња, не знам зошто би ти биле замрзнати. Мислам дека видов во Кипер, пред извесно време, замрзнати. Но, подобро да си ги направиш свежи, далеку подобри!
Џенарики/џагалки ми се јадат така свежи, само не знаев дека ги нема овој период. А meatballs кога бев во Германија смрзнати ги земав многу се убави и не се баш како ќофтиња на вкус а тука не сум ги приметила да ги има.
Зависи колку ги сакаш зрели. Веројатно и сега има, имајќи предвид дека пролетва е пеколно лето, може и да ги има, кисели. Баш знам мои блиски кои се на планина во моментот, на Бистра, ќе ги прашам. Проблемот со готовото мелено месо е што е ултра неквалитетно, и да го погодиш во некое од нашиве маркети, како вкус, не би го препорачал. Пробај во КИПЕР, видов таму, случајно, ВЕРО, имаат избор. КАМ/СТОКОМАК, имаат некои поевтини германски производи, низ фрижидери. Но, повторно, не ти ги препорачувам.
Дајте предлог за место во Ск за частење за роденден. Неам идеја ама ич. Сакав негде покрај вода, ама не оние у Сарај. У Хотел Мирор вкусно ли е?
Na Huawei Y6 nikako ne saka YouTube da ja pusti cela pesna,posle 10 sek,ili posle 1 min si zapira pesnata i vrti kako da nema internet... Ja izbrisav,pa pak instalirav,pa azurirav dzabe nikako nesaka... Care kako da se sredi?
Сум слушнала дека лимонот може да одложи добивање.. пробај цеден лимон да пиеш неколку дена пред терминот
Најдобар пакет за преносен интернет? Може да е и мобилен па со хотспот да си праам хотспот за лаптоп. Постои ли неограничен мобилен? Симни други апликации место јутуб, пробај го ова https://newpipe.net/ (фактички е јутуб само без реклами и глупости), јас од тука и си симињам многу лесно
Имате ли проблем со најава на m banking на апликацијата на стопанска банка на телефон? Или само кај мене е нешто .. Цело утро не сака да ме најави, а ниту вчера. Не сака со отпечаток од прст а ниту со пин..