Средила денеска, ги подбрала тие во социјално нема јас секој месец да носам потврди на нив, па и тие се наплаќаат женана не можеше апчиња да земе ради глупоста нивна, ама важно средено е
^ Eх, тие од социлајното лани ми бараа потрвда да однесам дека сум преклани била студентка (замисли, за помината година, оти ја биле изгубиле) Кога отидов на студентски да ја барам ми рекоа дека сум прва што им побарала такво нешто
Како се викаат тие што се ставаат во плакар за да мириса убаво облеката? И колку пари се, каде можам да ги најдам?
^ Не знам точно како се викаат, ама имаш во Џамбо, јас земав неколку од различни видови. Мириси има исто огромен број, моите се од лаванда, ванила и уште неколку ми се чини. Се наоѓаат во делот каде што има работи за дома.
Девојки, треба да земам лекарско уверение за општа здравствена состојба (ми треба да го приложам како документ во институцијата кај што сум примена на работа )..Бидејќи треба во понеделник да ги однесам и ќе бидам ограничена со време, ме интересира за колку време ќе ми го дадат?..Какви анализи треба да поминам? Некои слушнав ги земале од своите матични лекари но без да направат никави анализи!?..Ве молам, ако некој е поупатен околу ова нека ми каже за да знам и времето како да го организирам. Фала од напред
Зошто Паско Кузман носи три саати на една рака?! (мислам, сум слушнала демек по еден за минатото, сегашноста или иднината, ама вие што мислите О.о ?)
Незнаев каде да прашам па затоа тука.. Што е забрането на интернет во Америка? Кои страни да не се отвораат, и при што да се внимава. Знам за пиратеријата..
Да не знае некој од колку до колку часот во мтв работат на шалтер, за поднесување барање за уверение за државјанство?
Зошто да ја симнуваш кога можеш онлајн да ја гледаш? Ако ти треба само за гледање,онлајн гледај ја.Повеќе троши интернет и повеќе време губиш кога ја симнуваш него да ја гледаш онлајн.
На мобилниот два дена по ред на екранот ми се јавува нешто како известување : IP is used by another station. Знае некој што значи тоа?
Јас колку што знам до 4 работат, ама не ме држи за збор, бидејќи пред 6 месеци вадев некои документи така ми кажаа