За iphone преку video lite директно е поврзан со youtube и нема потреба да ја симнуваш музиката да ти фаќа место во тел.
Nekoj dali studira na pedagoski Fakultet bitola na Angliski jazik treta ili cetvrta godina? Neka mi pisi lp sakam nesto da go prasam
Дали во државна болница признаваат резултати од приватна болница? Правев некои испитувања во државна но не ми се чека месец за резултати па сакам да ги направам на приватно
Majki pred 2 dena mi se pojavi grutka na ednata grada ama nikako ne isceznuva, probuvam so masazi nekolku pati na den, zeski oblogi i zelka...sto da pravam
Јас од Кит Го вчера земав, ама само бојата му е на 'фстак, инаку обичен крем е. А ептен сакам ' фстак, на витаминка е
Колку што знам ти сега брзо се породи, да не е нешто од млекото, да видиш во темата доење. Сигурно некоја има слично искуство.
Крем од фстаци на витаминка имаш во Веро и Рамстор, додека путер од фстаци, сличен на тој во Белина, има мислам во Рамстор.
Дали неој знае, кога се продава недвижен имот преку извршител, која е тарифата на извршителот? Ви Благодарам
На булеварот 8ми септември, кога одиш према Козле, пред зградата Настел вртиш десно во мала уличка. Само право и кон крајот на улицата, пред кружниот тек од десна страна се наоѓа Деница.
Ако мислиш дали проверуваат за грицки и пијалок, колку што знам не. Не си обврзан да купуваш од нивните ако не сакаш. Јас и дете пуштам со чипс купен од продавница, ништо немаат речено.
Оди на лекар чим не спласнува со облоги. Леска на инстаграм барај, не постои подобро нешто, а природно без бои и шеќери. Не не, освен ско не ти е у рака може да ти речат дека нр смее. Порано проверуваа сеа не
Дали автобус од Скопје кога влегува во Битола застанува на станици или директно на автобуска станица оди? И ако застанува каде би ми било најблиску да се спуштам за до Голд Фелиција клуб?