Знам дека касно враќам, ама може ќе помогне. У чаир даваат. Јас сум зимала антибиотици така да и дијазепам ќе ти дадат. Секако ако си од ск
Дали ви се случило при избелување со варикина на бела маица да се добие сосема друга боја на маицата од бела розева не ми се верува незнам кај згрешив хелп ако имал некој слична ситуација
Девојки здраво, дали знае некоја каде можам да најдам ваков силиконски сунѓер/луфа за бањање? ДМ немаше
Здраво сакав да прашам дали некој има искуство со YFE mk и МАЕ академија? Во 2022 г. пишува дека посредуваат за Германија за медицински лица, а сега имаат академија (МАЕ) за обука на мед. сестри, физиотерапевти, воспитувачи и даваат меѓународно признати лиценци. Чудно ми е дека немаат толку лајкови, ни коментари. Видов само еден коментар: Лажете, како и обично. Исто, нема никакви резултати низ нет. Ве молам ако има некој искуство споделете.
Па членка пиша погоре за Чаир, и на другарка во Чаир и давале антибиотици, исто и на друга другарка во Гостивар и дадоа антибиотици без рецепт, и во помалите градови ако те познаваат даваат, на свекрва ми и давале и антибиотици и диазепам, не смеат, ама тука се е можно. @Adidas888 тука се е можно, не знам што им е чудно, посебно кај што има повеќе албанско население даваат без рецепт.
не прочитав погоре кој барал и дали тоа било во Чаир.Но, ми падна на око тоа што се албанци.Никој ништо не им може.Си имаат свои закони нивни.Див запад во секој аспект од животов се овие.
Користам филтер и бокал на аквафор, секогаш ги земам од Сетек филтрите, последните два филтри на првото активириње (минење вода низ него) ми пуштија како црно едно 5 сек и после си течеше чиста вода, претходно ми се нема случено. Некој друг со слично искуство? Вториот го купув оти не сакав да го користам првиот поради тоа, и вториот е различен од првиот и пак се случи истото…
Немам искуство со аквафор, ама веројатно е од јагленот во филтерот. Јас користам друг бокал и често на првото полнење има црна боја. Си пишува и во упатството првите две полнења кога се става нов филтер да не се пијат.
Знам одамна на колешка кога бевме во Гостивар и дадоа антибиотици без рецепт. И во Чаир даваат, Сарај. А и каде што има повеќе македонци даваат ако те познаваат, тоа посебно во помалите градови.