Дали на најдобрите матуранти градот Скопје им го финансира идното академско образование? П.с. Честитки за нив!
дали постои опција на компјутер каде може да се ресетира мислам како на тел шо има опција одиш на ресетирање и се врака во првобитна состојба со позадина со која штое бил и сл ?
Кој бил во ресторан Кама во парк да каже какво е местото, дали е убаво и дали има внатре простор за седење?
Едно нешто не можам да разберам и еве денес цел ден се чудам зошто е тоа така Денес бев да испринтам од USB нешто и за лист ми наплатија по 3 ден., а секогаш кога фотокопирам наплаќаат по 2 ден. е што ли е разликата зарем не трошат исто боја кога принтаат и кога фотокопираат???
Сакам да прашам дали нешто треба да се инсталира за новата опција на фејсбук,она што е со статусот и демек is feeling,is watching...?
Како им се движи цената на тетратките со кожени корици? После сакам да си купам, а незнам колку пари да земам со мене.
Како од една (интернет картица за купување) да префрлам пари на друга сметка (двете од стопанска банка) ?? Имам инсталирано ЦД ама немам уште сфатено како се префрлаат пари. Ги прашав во банка ми рекое може и на шалтер ама тој изгледа беше глуп, пошто фраер се правеше и ми се смееше у фаца.Денес идам на шалтер ми рекоа само преку е-банкинг се префрлаат. Ако знае некоја од вас како нека ми објасни, тие упаствата само за инсталација се.
Тоа се стручни книги, напишани пред мноогу години!!! Тешко можеш да ги најдеш во оригинал, освен преку некој кој завршил и ги продава, од 200 до кај 300-400 веројатно би барале деца, кај препродавачиве и до 500 ден може. Можеш и да си копираш мислам дека во копи пинт кај медицинско фотокопирницата ги има повеќето стручни книги, повеќе од 150-200 нема да те фати од книга.
Знам која е таа фотокопирница во Скопје, ама јас не сум од таму И работата е што кај нас во школо ни даваат скрипти, па ние ги препишуваме во тетратка. А јас сакам готови книги Сепак ќе проверам во фотокопирниците кај нас Фала ти многу
http://summer-school.orcenikolov.edu.mk/ http://summer-school.orcenikolov.edu.mk ... JA-nov.pdf Знае ли некој нешто повеќе за ова. Никако не можам да сфатам дали се работи за Скопје, веројатно е за Скопје, ама не е нагласено. Ве молам доколу сте замешани нешто со летнава академија да ми јавите, па тука или во пп ми објасните некои работи
Знам дека не е баш соодветна тема за прашањево,али итно ми е. Има ли на алкава барем некој дел златен,знам дека не е цела.