Cenite se previsoki ,kolku i da e ubavo i kvalitetno mislam deka tabla jajca 650 e navistina premnogu a skapi se i dr proizvodi
Каде во Скопје би можела да најдам рамка за слика со димензии 34х48cm? Проверив во Jumbo, Alfi, Jysk но не најдов или пак доколку знаете некој стаклар да ми предложите
Ако не сум грешка, после Авиатор има една ко книжара и имам видено таму. Исто во Базаро имам сретнато.
Дали на WizzAir апликацијата цените што искачаат откако ќе селектирам датуми се за во двата правци или само еден?
Здраво.... Денес од Нептун купивме air fryer и не познавам лично некој што има за да прашам па можеби знае некој од вас дали во него може да се става некаков сад (тањирче) за да се подгрее веќе приготвена храна? Ви благодарам
Па нема тоа правило, како ќе се падне е, лотарија на некој начин. Ама летно време е поскапо каде каде, пример отвори Париз, заради олимпијадата картите се прескапи. Не орварај и стално тоа алгоритам има одма качува цени. Јас лани од септември за 1500 повратна начекав до Германија, и уште не знам како. Ама ете сум имала среќа.
До колку часот смеат да свират тапани по улици (свадба) навечер вака? Се мислам да ги пријавам а не ми е никако бидејки е веридба, без критики само, дали постој закон за вакво нешто? Значи прегласно е како дома внатре да ми се со тапаните, не е издрживо затоа прашвам
Не разбирам италијански, ама обично кога преведувам од друг јазик (што не е англиски), место на македонски преведувам на англиски затоа што обично им е поусовршен преводот. Пробај така, мене ми користи