Знам дрка групер се спои со ананас и всушност више не постои групер така? Оние купони више неможат да се купат така?
ITNO VE MOLAM NE SUM U SK I MOZE DA MI ZATREBA BRZA POMOS AKO DZVONAM NA 112 ili 194 Treba da kazam u koj grad sum?? Nikad ne mi zatrebalo.. ne znam
Не работам во банка, ама плаќам сметки во банка без разлика електронско или физички на ПП 30 образец ќе ја пишеш нивната сметка, во повикување на број го пишуваш бројот на фактурата, а во опис може и месецот за кој плаќаш.
Zdravo, Imam beko plona, se odlepi element od kujnata kade sto e aspiratorot, padna i ja skri plotnata... Znaete nekade da se prodava samo plotna? A i po model kje treba...
Девојкии, кое моливче е оваа? Не се чита ништо а старо е и мн си го сакам ...веќе е при крај па кај можам да го најдам?
Каде можам да ги гледам сите епизоди на Беверли Хилс? Дали новите епизоди ги пуштаа или само се снимени?
Дали некој/а има ТВ преку ресивер или нешто слично преку интернет и од каде може да се набави. Некој/а со искуство што не кочи и не досадува со реклами?
Пријавена сум за здравствено како невработена во јуни. Кога ќе проверам на мое осигурување пишува важност на осигурување до 31.08.2024. Дали после овој рок треба пак да се пријавам или автоматски се продолжува?
Би требало автоматски да се продолжи, освен ако немаш некоја промена, остварен приход или вработување. Барем јас така мислам.
EDIT: najdov na viber u space, clear cache. Samo da ne mi izbrise chatevi? Viber 2 dena po red mi dava deka neam space. I me gasi. Ne mozam ni da pisuvam nekad. I da idam u settings vo tel. Idam kaj Viber nema niso za storage ili clear cache. Brisev chatevi, i od tel brisev sliki apps, i dzabe. Help?
Така е. На ананас има посебен дел групер, уште има купони. Но, според мене, не како порано. Барем во однос на патувањата. Збориме за плотната со рингли, така? Па секаде се продаваат, како мислиш од каде да купиш? Ист модел сакаш? Ќе гуглаш и ќе најдеш.
Ве молам препорачајте ми квалитетна метална сушалка за алишта. Секоја година минимум 2 партал се прават, а не ги оптоварувам со алишта. Катастрофален квалитет.
Scoot & Ride тротинетите, освен во топлино се продааваат ли на друго место, тополино се поскапи со 1.300 денари од Грција и Србија?