Спалниве што се сликани на онлајн страните за мебел, плакарите вградени им се? На сликата сe поставени обично, не вградени. А има опција да ги вградат? На пример цена на комплет спалната е 40000 денари. Кревет,плакари и масичка. Плакарите не се вградени на сликата. Ги вградуваат во цената?
Здраво феминки. Дали има некој овде што е во Англија? Ме интересира за виза што и како е процедурата. Доколку некој сака да ми помогне да ми објасне. Благодарам многу.
Дали некој знае како да стапам во контакт со комисија од Министерство за здравство? Или доколку некој работи таму нека ми пише ЛП.
Кај Маја Кикириткова на стори има. https://www.instagram.com/stories/majakikiritkova/3426370640858456139?igsh=cHh0N3lodDFsZDh2
Има ли некој што не појдол да подигне пасош во терминот што му го нагласиле? Штп потоа, проблеми ви правеле ли?
Тоа не ти е термин, туку известување дека е готов. Коа сакаш можеш да го подигнеш. Јас лична карта после година дена подигнав.
Каде можам да најдам привезоци за клучеви,остали тракатнци од фудбалери и клубови само да не е он лајн?
За колку време се готови пасошите месециве по редовна постапка? На 18јуни се сликавме. Пишуваше дека е во процес и последно ажурирано на 10ти јули.
Можеш било кога после тоа. Тоа е термин за да не се прави гужва ги распоредуваат, ама ќе ти го дадат и после тоа. Ќе кажеш само за кога си имала известување за да знаат кај да бараат.
Малото на 15ти јуни го сликавме, готов е пасошот, а на страната исто пишува дека е во процес. Ако си во можност помини во МВР да провериш.