Можеби и услуга ти направиле. Веројатно процениле дека е голем ризик фактор дека нема да можеш редовно да го враќаш кредитот и те поштедиле од големи каматни стапки за задоцнето плаќање рати. Најискрено ти препорачувам да не се осврнеш на овие лихварскиве брзи кредити. Тоа би ти било една од најлошите одлуки во животот за која ќе се каеш. Ако не е толку итна потребата, почекај, тргај на страна. Размислувај за начини како да ги зголемиш приходите.
Каде можам да купам торта и храна Јас презадоволна, баш како на облаци да спијам. Штета само во виќендица имаме таков.
Видов во East Gate дека прават нокти, како сте задоволни, со закажување и е, цените како им се и имаат ли некој профил за да разгледам какви ги прават ?
Уште одма ќе ти кажам дека не се добри, после 1 недела ми испукаа. И јас така на поминување ги видов и си викам ајде да ги пробам ама не.. и 800 денари зима.
Дали има некој тука кој беше во член во некоја од изборните комисии за парлам.и претседателски избор 2024? Дали има некој абер за исплата на парите?
Искрено ги имам и дормео и комодита и комодита испадна 5 пати поубав а и поефтин. На моја препорака и баба ми си купи и е презадоволна жената. Така да ти препорачувам да не фрлаш пари на дормео, да си одиш во комодита. И за душел на сите ги препорачувам.
Купив мебел за две детски соби од Кочани. Дали знаете некое карго или друга фирма што би можеле да го расклопат и да го достават мебелот од Кочани до Скопје?
Рекоа наскоро, кој знае кога ќе биде тоа Дормео наддушек имав ама навлаката за ништо не чини.. А и наддушекот богами ништо посебно не беше.. Сеа се мислам да го пренаменам, да ми направат навлаки за перничиња за седење за надвор на гарнитурата да не се фрли..