Значи ако појдам и пријавам дека не живејме, нема да идаат сметки и ако треба приклучок треба да се плати?
Да, ама сега коа ќе се размислам, не беше толку скапо кога прашував (лани). Се плаќа нешто сигурно, и за одјава се плаќа, но не сум сигурна за цена.
Дали е дозволено црковна венчавка во друга општина пример јас сум од друга град а сакам во црква во Скопје ?
За одјавата отприлика до кај илјадарка ама демек сеа имало нов закон и ако го одјавиш, немало после ако сакаш приклучок да се плаќа 30 илјади..
Дали додека се бричи влакна летаат на сите страни? Сакам да му земам некоја ама не сакам да мора после одма со правосмукалка да мине или пак јас да морам додека се бриче да стојам до него со правосмукалка и да собирам Другарка ми се жали за филипс на сите страни се правело лом и затоа се откажавме. Може од сите така летаат.
Од каде го зеде? Супер што и кај нас почнаа вакви производи Инаку може и со грашок нешто да се. Некни земав веган печеница од Кит Го мене ми е многу вкусна, правена со грашок, заборавив другите состојки ама воглавно ок беа и најважно соја немаше.
Јас си користам од оние мушамите што се лепат на огледало. Сѐ што падне-паѓа во неа. Собирам, фрлам и толку.
Не ми е проблем за во мивалник, него ако има наоколу, купатилото ни е прилично големо и ако треба рибање на секое бричење ниту маж ми ќе сака да ја користи, од таа причина и тој досега одбива да користи.
Аммм... Мене никогаш не ми летаат така, што знам... Јас користам таква на Браун, од ДМ ми е купена скоро. Во тоа мушамата си одат сите влакна.
Летаат. Затоа надвор. Епа и од депилаториве летаат кога се депилираме, и со фен кога сушиме коса ни летаат влакна. @theunforgiven кажи финта, на мм му летаат и надвор.
Кога се регистрираат двајца во матично кога се потпишуваат дали женкото се потпишува со старото или со новото презиме?
Од жито маркет, убави се, 4мали банички 165 денари, иначе соја беше 90%, зашто? Сојата е здрава мислам?