Тутунска имаат сигурно. За комерцијална не знам, ама и за нотификацијата ќе ти наплатат. Шпаркасе види исто интересни ми се, наредна мета за сметка ми се тие.
Ja sum na Sparkasse. Sum bila i na Nlb. Na nlb mi ja haknaa karticata probuvaa pari sa vadat. Na Sparasse ja dobiv so onaa za obrok. Appto i na NLB i na Sparkasse e top. Priliv, odliv, plakanje, sve imaag. Edino neso so mi smeta, e so Sparkasse NIGDE vo Skopje, ja NIGDE neam videno, da moes so touch da dopres mesto da brcas karticka u ATM. Samo u Ohrid u glavnata. Nlb imaat SEGDE. Mrzam da brcam karticka u ATM. I na Stopanska izvadiv za edna rab. Ne mi rabotese m-banking (taka im se vika) appto nefunkcionalno, ne mi rabotese i na ATM. Uzas
Зарем и за тоа наплаќаат? Не знаев, како и да е не ми е тоа приоритет имаме група од работа и колешка веднаш пишува, ама не знаев дека плаќа за тоа... Како и да е, изгледа ќе ја одберам комерцијална. Стопанска не сакам повеќе да бидам, како што имам слушано, многу тешко се затвара сметка доколку имаш кредит, плус електронското банкарство е малце споро како полжав, одпосле минусира пари итн...
Абе така е зборот ама ако се сеќавам добро наплаќаат за да видиш колку имаш на картица ако си на банкомат така што... после првите 10 гледања во месецот наплаќаат за услуга за која немаат трошок ниту 2 денари лол.
Онлајн сметки да добиваш. Само така ќе имаш увид за што се работи. Поштата одамна не функционира ко што треба, ние сите сметки на мејл ги добиваме.
Сакам да прашам дали некој знае каде се продаваат миленца? Ако можам да порачам негде од нет би било супер.
има електронско банкарство и стига нотификација за прилив и одлив, не наплаќаат нотификација јас имав на тутунска и на комерцијална, на тутунска ме утепаа со провизии, ја затворив, а има и други банки океј, ама проблемот е шо нема толку банкомати, шпаркасе е океј, уни исто. тутунска најлоша банка според мене
Јас сум на тутунска за електронско плаќам пакет не знам точно колку беше. Нотификации не се наплаќаат а провизија за онлајн плаќање е 15 д од трансакција во банка не сум влегла од 2022 хаха. На нлб ова ?
Здраво, сакам да ве прашам дали познавате некој/а да црта слики? Би сакала портрет да е, па ако може да предложите, моментално не сум во државава (идам за 1 месец) ама се надевам дека online можам да ги контактирам.