Направив апдејт на фејсбукот и сега 2 дена ми покажува конечшн лост на телефонот а инаку за се друго имам интернет и месенџер имам свалено ми го отвара а фејсбукот неке
Инофрмации има ли некој, каде да побарам , за она од владата што може да се полага за Ц категорија (платено часови со се прво полагање)..... како и да беше.......
Сакам да симнам програма за уредување на фотографии. Може да ми препорачате некоја или да ми пратите линк од кај можам да ја симнам?
Знае ли некој што може да е работата што сите функции на офис документите ми се замрзнати?Не може да се копира, да се пишува, да се ротираат слики...ништо, кој знае што сум уклучила и сега не функционира, ве молам хелп ми
Да не имаш triаl верзија на офисот? Ако е таква по некое време кога ќе истече рокот за бесплатно користење, опциите замрзнуваат.
До пред скоро време на телевизија често гледав реклама за донирање на употреблив стар намештај, бела техника на социјално загрозени семејства ама не знам на кој тел. број се пријавуваше и дали има веб страна. Ако некој знае нека пише.
Девојки сакам на гугл да побарам комбинации од кожни или скај сукњи, барав скин скирт ама не ми дава. Како да пишам точно?
Каде да најдам таква бројаница како црвената што е на сликава, тенка, по сите цркви пребарав неможам да најдам, ако знае некој хелп.
Дали во пакетот NEDELA во Вип има вклучено и интернет? Ако не, дали треба да отидеш да ти стават таква опција и колку чини?