Земаат крв од вена, урина ако сакаш. Прават ЕКГ и ЕХО на цел абдомен, со се бубрези. Вид, слух и капацитет на бели дробови се проверува. Тоа е. Е може да те прашаат некои здр.проблеми да не имаш и да не земаш некоја терапија ама историја не проверуваат. Со лесно
Некој прашуваше за малите кутии за накит и за шнолкиве, еве тука ви се најевтини. Праќаат по карго Инаку, Те Центруми на Фб.
Некој што вадел извод пред брзо време во Скопје да ми каже за колку време го земал.. Јас поднесов барање во петокот, и тој ми рече во понеделник ќе ти биде готов изводот, а девојката што чекаше ред со мене ми рече дека три недели чекала за извод, и сега не знам на кого да верувам.. Да си одам јас во понеделник како што ми кажа тој на шалтер, или да не си губам време..
Ve molam pomos. Pred nekoj den skrsiv casa, i nekoi sitni staklenca gi pustiv niz sifonot. I sabajle se zatna lavaboto. Ova bese u cetvrtokot. Dali moze da e od toa i kao da im kazam na moite. Stavavme i prasak, i Mr.Muscle, i so takvo vlecevme, i vrukja voda, dzabe. So da praime??
Ако биле баш ситни не би требало да е од нив,ако се негде од прилика колку цевчето може напреку да се има заглавено некоја..можете да го извадите и исчистите сами
Купи си метална сајла за водовод од Хубо, Меркур или сл. и навртувај ја што подлабоко во одводот. Ако сакаш да заштедиш 1000+ денари за приучен мајстор...
Мене само ми викаа дпјди вторник дојди петок 3 недели така за на крај еден да ми рече дај 1000 ден ќе ти го дадам одма, вадете си онлајн изводи со достава до дома најбрзо стигаат
Не би требало да се затне од мали стакленца.Пак, голем дијаметар има цевката, освен ако не е фрлано нешто претходно.Смени си цел сифон. Најдобро е online.Јас извадив пред неколку месеци.Ти праќаат меил дали ти е готов изводот.Си плаќаш со картичка, не се занимаваш со шалтери и проста раја.
Му даде 1000? Јас вадев пред повеќе месеци, и да, за околу 3 недели беше готов. Порано побрзо идеше али знаеме како работат. Онлајн и со достава до дома зарем има? Не знаев за ова. Колку се плаќа?
Здраво. Сакам да прашам дали знаете како се движат цените на лаптоп? Не сакам на старо да купам. Сакам нов да биде. И каде може да најдам? Благодарам однапред.
Анхоч, Нептун, Сетек и Техномаркет. Без инсталиран оперативен систем, од 16-17 илјади нагоре. Денес малку модели се продаваат со инсталиран, и тие што ги има се над 20 илјади. Ако лаптопот нема ос, ќе треба посебно да купиш ос и некој да ти го инсталира или некој пиратски да ти стави за поевтино. Инаку, прашај си и во темава. Пиши за што конкретно ти треба лаптоп за да знаат членовите каков да ти препорачаат. https://forum.femina.mk/threads/Препорака-за-лаптоп.8451/page-30
Па не знам, 2-3цм у дијаметар Мн сум идиот. Ги пуштив у сифонот за да не се исечам со рака и заебав работа. Лани го отваравме пошо со талог од турско го затнав..
Не знам дали се затнало од стаклото ама ипак стакло е, тврдо, може да заглави некаде, башка не е храна да омекне со водата. Другпат стакло во одвод никако. Поголеми парчиња собирај со метла или со крпче фати ги, ситното со правосмукалка.
Abe vo stanov vo WC vo teko na denot strasno mnogu smrdi, mozno e od cevkite da se zatnati nesh? Eve primer sega ova vreme za rucek smrdi..
Фала ви на сите за искрените мислења, решив да не земам нов телефон сега за сега, уште една година можам со овој да терам, после тоа ќе си земам ајфон кога веќе толку ми е мерак.