Зависи колку ти се блиски. Ова крофни претпоставувам како на мекици, знам негде прават крофни наместо мекици. Јас кога сум одела сум носела благо и нешто симболично за бебето. Ама штом велиш не биле тука и не си иделе можете да испратите нешто за бебето или пари (секако ако имате желба). Тоа ќе биде и како за повојница.
Само ти покажала дека треба да прекинеш контакт. Не ѝ значиш. Не си го троши времето на неа. Пари не, може погрешно да ве сфатат што се од странство. Некое убаво благо и нешто за бебето.
Си требала да прекинеш контакт уште кога не те поканила на веридбата. Лично сум имала вакви ситуации и не сум се наканувала. Ама затоа таму некој си х пат кога сум била побарана, не сум кревала. Секоја прави така како што сака - тука нема лутење, ама па да те бара после за да и' се најдеш е безобразлук.
Како е подобро да се плаќа во друга држава? Дали со картичка или пари? Конкретно за Србија ме интересира, дали земаат голема провизија нашиве банки на плаќање со картичка?
Со картичка никој нигде не зима. Само ако вадиш од банкомат. Ја кај и да идам највише плаќам со картичка. Ама иам и ќеш за секој случај нормално. Може негде нема да примаат. у Србија највише плаќам со картичка пошо динари немам кај да сменам. Или чувам за следен пат. Така и евра
https://www.instagram.com/diviacreations?igsh=NWRjaTBvdDRrNzZ4 многу убаво работи девојката, јас сум презадоволна
Веќе 5 дена откако сечев кромид рацеве сеуште ми мирисаат, ја истенчив кожата од триење. Со што да ги измијам рацеве за да го отстранам мирисот?
Не знам попрво кај да прашам за мислење,порачавме ПВЦ прозори пропласт материјал. Е сега слушам коментари од типот алупласт се подобри,дали некој има ставено про? Па да сподели искуство ако сака...
zenski kazete mi nekoj lek za akni has nikogas nemav akni imam 20 godini vo posledno vreme mnogu mi bruski mi izlagat na celoto i na obrazite sto da pravam
@ek_ser провери хормони, смени начин на исхрана, ако не ти помогни тогаш пробај со skinoren само не знам дали кај нас ќе го најдиш, Грција сигурно го има
Посети козметичар доколку здравствено се ти е океј. 20 години се уште си во доцен пубертет и нормално е да ти излегуваат. Козметичарот ќе ти ја прегледа кожата и ќе ти каже што и како тррба да правиш. Лицето мора да се чисти за да не ти излегуваат акни, не зборувам за мирње лице туку длабински козметичко чистење
Здраво. Сакам да ве прашам каде можам да најдам да порачам ваков будилник? Не мора да е некој убав туку да функционира. Ви благодарам однапред.
Здраво. Примам семејна пензија како дете на починат родител од втор пензиски столб (САВА) и лани склучив договор износот што мојот родител го има во тој столб да ми го исплатат во рок од 12 месеци. Откако ќе ми го исплатат износот повеќе ќе нема средства за исплата до 26 години. Прашањето ми е дали некој до сега примал пензија на овој начин и знае дали сега пак треба да однесам потврда за редовен студент со оглед на фактот што ми остануваат уште три рати да ми исплатат и после пензијата ќе ми прекине?