Дали некој знае колку е провизија ако од банкомат на НЛБ извадам пари со картичка од Стопанска банка?
Девојки дали знаете некое решение адидас суперстар патики прилично нови, ми пожолте предниот дел кај рапавото, најверојатно бидејќи ми ги фаќаше сонце надвор каде што ги оставав.. Дали има шанси да ги оправам некако?
Јас сум на Комерцијална и еднаш вадев од НЛБ ми зема 100 ден, но мислам дека зависи и од сумата што ја вадиш..
Дали некој има порачано слика од Илоски Арт онлине ми треба за на празен ѕид ама појма немам како изгледаат.
Простете доколку прашањето не е за овде, но не најдов соодветна тема за ова. Се работи за активен пушач на цигари 24 годишен. Дневно пуши по 2-3 кутии. Претерано многу кашла особено наутро. Зборено е да ги намали или остави но одбива. Дали знаете нешто на природна база што може да се пие за прочистување барем од тој дим што навлага во организмот...
Само он да реши Мојот сопруг пушеше по 5 кутии на ден.Не верувавме дека ќе се откаже од цигарите,еве 25години како не пуши Остави го сам да реши
Во печатници да побараш. Јас волкав формат не сум приметила, не ми ни затребал додуша. Ама во печатнициве сигурно имаат големи табаци.
Мислам дека до 2500 еура годишно се смета како помош и не треба ништо, ама во банка каде ќе дојдат парите најдобро да прашаш.