Риностоп ее. Го имаш користено? Помага или...? @st-el @Feniksgirl не е тајлор хот, го пијам ама некако нема дејство. Дали е до мене или до него не знам.
Не го бива и Риностоп. Мене не ми помогна, не ни осетив да има некакво дејство. Тајлол хот е појак, ако не сум грешка.
Како да побарам и да најдам адвокат стручен во областа на работа со компании? Деловно, трговско право, корпоративно, не знам како е стручно. Било кој адвокат или сепак посебна област на работа треба да има?
Број од идадија лабораторија да не знае некој. Ѕвонев на бројот што е на нет за цела поликлиника ама никој не креваше
Дали знае некој дали откако добиеш туристичка виза за Америка имаш 6 месеци да влезеш во државата или повеќе/помалку?
Zdravo dali nekoj znae kade mozam da najdam keltska sol ,dali ima nekade kaj nas i dali nekoja ja ima koristeno neka mi pisi .Fala
Зависи на колку време ќе ти дадат туристичка виза. Ако ти дале на шест месеци, да, во тој период мораш да го реализираш патувањето. Ќе ти пишува и на самата виза од кога до кога важи.
Каде можам во Скопје да најдам шише за вода со стич а да не е 1500 денари. Конкретно ако имате некаде видено, да не лутам.
Туристичката виза е на 10 години и е добиена сега , дали има правило дека она мора да влезе за прв пат во државата во рок од 6 месеци или првото нејзиниот влегување може да е за 2 години откако ја добила ?
Давајте предлог кројач (небитно локација) само да се нафаќа за прекројување. Од лично искуство, да знам да не лутам лево-десно.