,Здраво имам отворено боледување од понеделникот од матичен лекар една недела... Дали тоа значи дека ке ми го затвори во понеделник со датумот од недела затоа што до недела има 7 дена
Silverfish Од влага искачат. Ја иам најдено у вц и у соба и полудувам. И брзи се Има у дм средство баш пишува Silberfisch
Не се силверфиш овие. Провери брашно, житарки, зачини, се што имаш отворено такво исфрли и пребриши. Едно да е останато испаѓаат цело време после. @Stark
Ист проблем имам, еднаш дури фрлив се што имав од храна дома, по шкафови, бидејќи ми кажаа дека е до тоа, се што можев дезинфицирав, ги собрав сите од таван, пак се појавува, ми се шетаа на таванот од кујната, никако не можам да најдам решение, ако најдеш нешто што делува сподели.. Да напоменам дека проблемов го имам само во есен и зима, во лето т.е кога е топло времето го немам.
Само да исчистиш и да најдеш од каде "извираат". Провери и јаткасти плодови, зрнести (грав,леќа). Исфрли се такво што имаш и пребриши. После пеперутки оти се прават и зачаран круг...
100%. Провери ги ќе видиш. Имав и јас заборавени во кесичка и внатре ги имаа сомелено. Исфрлив се и немам од тогаш мака. И чувај ги во фрижидер следно. Тие комплет провери ги ама најубаво фрли ги.
Да не знаете некој, како се викаше камиончето со книги, што одеше по различни градови?? Нез ни како повеќе да објаснам, ама иам brain freeze