Каде во центар (околина на ГТЦ) може да ми залепат скршена рамка од наочари? (Страничната, таа над увото што е)
Симнуваш апликација соодветна за овој часовник на телефонот,и ја поврзуваш со часовникот преку блутут. Мислам ти пшува која апликација треба да ја симнеш од апп стор, или плеј стор,трба да видиш само каде ја пишува.
И да ја носиш ќе ти речат да ти ја прекројат и ништо нема да направиш зашто никој нема да ти се нафати. Да не луташ за џабе. Инаку изводливо е, ама не сакаат да се замараат. Зашто треба сета да ти ја распараат..
https://www.zegin.com.mk/mk/nutrisslim-organska-moringa-vo-prav-250-g Пишува дека е добра за се, посебно за хормони, заби што најчесто имаме, да не пробал некој? Да каже искуство какво е, пишува дека не се пие на гладно итн...
Предлог за некое убаво ресторанче во Скопје во Карпош, Центар или околината. Да е пријатно за седење и убава атмосвера да има, а да не е скроз ни кафана ми кафич.
Мене ми се свиѓа Кантина во Дебар маало. Не е ни кафана ни кафич, ланч бар е. И баш ми е некако на страна и пријатно. Плус јас сум по италијанска кујна хаха, и си ги сакам пастите нивни.
Dali nekade ima posirok gradnik stranicno zemav toa kako dodatok vo Sara ama jas sakam gradnik sirok za podebeli luge )
Ско некоја конкретна фирма носи (мн ретко) да инаку званично нема. Некои мали бизниси од србија прават достава и до мк.
Каде може во Скопје да се испита калциум, приватно испитуваат само тоа или уште 300 други работи? Подобро би ми било со упат ама кој дава упат за тоа?