За поврат на средства, законски рокот е 15, а за замена 30 дена. Мислам дека ако не се поминати повеќе од 15 дена, ќе ти вратат пари без проблем.
Termin za cel grb,treba mnogu cekanje ,najbrzo ,SARAJ i Gorce,inaku site polikliniki imaat rentgen.So prioriten ne snimaat.
Нарачав патики од Sport Reality и испадна дека ми се кнап. Сакам да побарам рефундација т.е. да ми ги вратат парите, не сакам замена за друг производ. Ќе ми ги рефундираат или да не се замарам?
Здраво Закажав сесија со психолог на разговори.мк.Платив,имам одбиено од сметката ама психологот не ми пиша.Презакажав сесија и пак немам одговор.Имал некој вакво искуство и како да стапам во контакт или да ми бидат вратени парите.
Се зависи кога ќе ја имаат пратката. Мислам дека треба да ја вратиш назад и да им пуштиш трансакциска, и ќе ти рефундираат. Зависи колку се ажурни тогаш.
Еднаш исто вака ми се случи. Покажуваше слободен термин, кога дојде денот ништо. После ова ја прекинав со користење. Исконтактирај ги, би требало да ти ги вратат.
Ги враќаш со карго (коешто ти си го плаќаш), а на меил ти праќаат формулари за врќање. Не се сеќавам дали имаше опција на страната за да вратиш или им имам јас пишано меил за постапката и адресата да ми ја пишат.
Имаш можност и директно во лп долу десно да кликнеш пријави, ама јас тоа не го разбирам, значи модератотиве во слободно време можат да си читаат разговори?