Kako da se spasam od ovie? Ne stavam pudra, sekoj den cistam lice so scrub, esen/zima stavam salicilna. Dzabe. A ne se stiskaat me boli. Isto ko na ustata so iam
Кажете добар ресторан у Ск за частење од плата. Да има и пилешко или нешо веге опции. Пелистер Дистрикт Енрико И тие на Кеј, не пошто ни се преседани. Салваторе у Црниче какво е? Еквилибриум? нешо у Аеродром, Кисела Вода? Да не е Гет.
Енрико е преубаво, ама и скапичко. Али квалитетот си е на највисоко ниво. Плус па и за сите пари ќе се најадеш, и ќе остане.
Dion vo AERODROM ti e super mesto,najdobroto kafe go imaat i hrana e o.k.Porano idev vo EKVILIBRIUM cesto.Treba da zakazes masa bidejki e polno.
Убаво е во Еквилибриум? Дион Аер не сум била, а на Кеј последен пат многу ме разочараа, и многу се влечат
Костарика има убави пици, амигос мене ми е преубаво, али и таму соленко. Ама маргариткине ги сањам хахах, едвај чекам да се породам и да идам на маргарити у Амигос.
Dion kej,i Aerodrom TI SE 2 sveta.Ekvilibrium ti e poeliten resteron posle renoviranje ubavo namesten i za viknedi imaat i muzika onaka labava.Sekogas polno od sabajle do vecer ,imaat i riba meni i rezervacija i ovde treba.Ovde e poskapicko od DION ,ama ubavo.
Пак јас со маката за Стб, бев денес и им се испонашав и им реков сакам да зборам со менаџерот или одговорниот, бев во главната филијала во гтц, ми рекоа не е тука, џабе ќе чекаш.... Стварно веќе не знам каде да се обратам, уште таа ми вика па што ќе ја затвараш, нека ти стои, бог да чува е банкава, немам зборови