Жив организам си, имаш разни промени, хормони, имунитет, итн. Што "почиста" исхрана, тоа подобро. Не знам како стоиш и со пиење вода, нормално и тоа треба да запазиш. Ако можеш пиј и зелен чај.
Изгледа, не знам... Јас сакам да ја затворам да бидам на чисто, пошто многу се прават паметни, не е ни чудо после да измислат нешто да плаќаш
Се исплати чистење забен камен на Клиника, и дали има шанса после 16ч да одам? Треба и тоа преку матичен??
Не ти треба врски. Седни и убаво навези еден мејл до некој поодговорен. Ќе ти врати брзо, а и ќе ти остави број во мејлот. Јас вака летово со една друга банка имав патешествија. Ти како клиент имаш право да побараш и затварање на сметка, нека не си влегуваат во филм. Не си требала да одиш повторно и повторно во банка.
Zdravo dali znaete na koi jazici moze da se izdade internacionalen izvod na rodeni? I pospecificno dali moze na romanski jazik?
Дали знаете некоја банка што би ми одобрила кредит без да имам 6 месеци работен стаж во конкретна фирма?Моментално во фирмата што работам сум 3 месеци.
Зашо да не се исплати? Иначе, ако си имаш твој матичен стоматолог, зашо не одиш кај него? Околу 800 ден. мене ми зема за чистење забен камен.
Ај прашање. Иам акаунт на Mytime ко шо памтам, и од вчера има нешо 5% попуст за тие шо имаат акаунт. И сеа ми искачаат работи со клуб цени. пример вака викендов пошо Сити Мол праи роденден, имаат -30% на селектирани работи, ама на вејбсатот не пишува шо е на попуст. Прашањата ми се: -дали клуб ценава важи само за онлајн нарачки, или можам денес/утре дур е попустот, да купам од продавница со клуб цена+ попуст -дали на ова даваат попуст? глупо ми е да идам по продукт по продукт да прашувам шо е на попуст. Обично глеам на веб шо ми се свиѓа и дали ми одговара ценовно, и идам го купувам. Ама сеа со попустот не глеам нишо обележано. Ги прашав на Инста, не враќаат, ни на телефон не креваат. ЕДИТ: ЕВЕ ШО ИМААТ НА ВЕБ САЈТОТ Акцијата не важи за беџовите за еднократен попуст, за модели од специјалната понуда, веќе намелени производи и Outlet модели Дополнителниот попуст од 5% не се пресметува веднаш во кошничка, туку го додаваме отпосле, при подготвување на нарачката. - Акцијата важи за купување во сите продажни салони и онлајн. значи, на оваа КЛУБ цена, иам уште 5% само, не тие 30% сеа шо се активни така? тогаш боље да видам од кај моите, дали е поисплатливо моментална цена-30% или клуб цена-5% дали има некоја разлика