Пудрата има спротивен ефект, тебе ти треба нешто супер- мрсно, но и да ја потхрани кожата. Јас кога ќе утнам нешто при депилирање на надусниците ставам "песоклива трева" (не ми текнува другото име за ова масло) и навистина брзо го снемува црвенилото или веќе што и да е...
Да прашам дали кога му се јавуваш на некој и ти се уклучува секретарка, а тој што го бараш е во странство ќе ти дојде Огромна сметка?
зависи ако му е mailbox уклучен и после сигналот ако сакаш да оставуш порака че си платиш ..а ако ти кажува дека нее достапен да покушаш покасно пак тогаш не ти зема пари
Абе прво ѕвонеше и после се уклучи секретарката и почна да зборува на странски јазик и пред да го слушнам сигналот одма исклучив. И отпосле дознав дека личноста што ја барав била во странство.
Ви текнува на една игра каде се качуваш во куќата на соседот и го вознемируваш? Соседот беше во бела маичка и мрзлив и арогантен,а ова чоечево брзоплето.
ти се зафркаваш па чим секретарката на странски ти кажува тоа треба да е и странски број ти не гледаш на кој број вртиш и дека е странски бројот? хмммм
Ако почнало тоа да му оставиш порака сигурно доста ти земало...скапо е така, а особено на мк број во странство ако вртиш ептен е скапо
Стави маслиново/невеново масло или подолго време остај го нека ти стои мрсното крпче што е во пакување со лентите.
Сакав да прашам.. Добив часовник поклон, но етикетата му ја извадив и ја фрлив, па сега ме копка што марка е. Барам назад читам неможам да скопчам што е финтава, која му е точно марката
Па би требало да има на самиот часовник, напред кај бројките и стрелките, па во средина. osmatetratka јас како што ја разбрав прашањето и беше каде да ја види марката на часовникот...освен ако не сум згрешила.