Појдов си ја зедов дур се мислев, и баш пред мене имаше некој на кој му кажаа дека 2 недели не си ја подигнал пратката пред да ја вратат. И моето инаку беше пратено без известување тука в град, инаку ќе кажев дека сакам на вистинската домашна адреса.
По нашиве телевизии рекламираа таблети и гел некаков за подобрување на циркулација, знае некој кои се? Или нешто да препорачате за циркулација.
Здраво, Нарачав air max патики од sport vision бр. 39 ми стигнаа но на прво облакање ги осеќам тесни како да ме стегаат иако тој број го носам. Кај нас во sport vision нема 39 а ни 40 да пробав... Дали е нормално да ги осеќам тесно на почеток или треба да ги сменам ?
Не, ако сакаш да ослабеш подобро отиди кај нутриционист да ти изработи план за исхрана. Овие препарати за слабеење се водат како додатоци во исхраната и не подлежат на контрола за составот, пред некоја година имаше случај со ракометар од еурофарм битола кој користел сличен препарат по што почнале да му се јавуваат здравствени проблеми, по испитување на составот мислам дека во лабораторија во србија или словенија се докажа дека содржеле и антидепресив.
Не треба да ти се тесни, мали ти се. Патика може да се рашири странично, напред неможе да се издолжи. Смени ги за поголеми.
Колку се чека за нова лична/пасош? Сите пари ми се на сметка, а картиците ги загинав заедно со личната... Ќе јадам леб и заби ако не ми ја издадат во наредниве 2-3 недели лол Инаку се сликав вчера, кој сака нека честита, пола лице исфрлано...
Со оглед на тоа дека службеничката примаше роднини и пријатели во мојот термин, и дека кога јас дојдов на ред си седна да лафе на телефон, не ми кажаа ништо. Ама ти благодарам на тебе за одговоров. Фала, фала Феминки, да сте живи и здрави.
знае ли некој дали со пријавување во бирото автоматски ќе имам здравствено осигуравање или ќе треба да одам до фондот?