И мене ова ме интересира. Ако го пробал некој нека сподели https://www.annifarm.com.mk/en/product/supernova-brainbooster-blend-240гр/
Постојано го даваше истиот проблем, оди во филијала одма ќе ти извадат токен. Кажаа од таму имале некој проблем со страната
Би го додал и ноќниот клуб Расчекор, така да бирај имаш доста избор. Дупка кај шо се берат несфатени и чудни ликови. Не би ти го препорачал ни јас.
Препорака за кетеринг во Скопје ? Tanja ' S мислам се викаше има добра реклама, дали некој нарачувал од нив ?
Пред 5 дена плаќав поголема сума со картичка од стопанска, надвор од државава. Но сега гледам парите не ми се минусирани од сметка, а ги нема ни резервирано.... Зарем може така? Слипот ми го нема, го фрлив. Ама барем во резервирани треба да ги има. Сепак поминаа 5 дена. Има ли некој такво искуство?
Системот на Стопанска им е ебано срање. Мене така замрзнати ми стоеа 3 месеци и оп еден ден шворц, јебига.
Епа тоа ме чуди, што не се резервирани. Сите плаќања после тоа си стојат резервирани. А оваа уплата никаде ја нема....
Најдобро да се јавиш во банка. Јас некогаш плаќам со македонската картичка и парите одма ги резервираат. Ова се однесува за друга банка.
Здраво дали знае некој некоја апликација за тв дајлинско на телефон нркој испробав ама не работат Тв е Arielli.
Здраво, Ја изгубив уплатницата од градинка, но треба да ја доставам во градинката. Од банка ќе ми дадат некаков доказ или ќе морам наново да плаќам? :/
Оди побарај да ти дадат копија од уплатницата која ја уплати таму,или ќе треба да вадиш историја на уплати - извод
Дали можеш да вадиш извод од матична книга на родените или доказ дека си немажен/неженет во Скопје, доколку живееш и имаш адреса во друг град?
Дали можеш да вадиш извод од матична книга на родените или доказ дека си немажен/неженет во Скопје, доколку живееш и имаш адреса во друг град?