Кога продавам акции, капиталната добивка ми ја даночи УЈП само или ќе треба утре и во УЈП да одам... Можеби брокерот? Побарај на АирБнБ или слично ако сакаш ептен нешто средено, јас не би дал повеќе од 30-40 евра ноќевање затоа што месечните закупи се 600е за оние посолидните станови, се над е ептен рип-офф.
Дали може некој да ми пише сакам да поразговарам во врска за банкоматска картичка ако има некој искуство или е вработен бо некоја банка ни сакала да ме исконтактира
Во еден уникатен бутик во Битола најдов црно одело панталони и сако црни, материјалот многу квалитетен, преубаво ми стојат ама се 250 евра, дали би платиле или се залудно потрошени пари? Дали би пронашла исто квалитетни по продавници зара, манго...бидејќи последно не ми се баш нешто материјалите добри таму, а едно сако е скоро 100 евра. Масимо Дути се исто скапи, а се поквалитетни од зара нормално. Ве молам совет дали да ги земам или не вредат
@IvvaNeo јас не би дала толку пари за алишта, too much ми е 250 евра за пантолони и сако, можиш да најдиш за поприфатлива цена, каков и да е материјалот сигурно не вредат за таа цена. Сега ќе почни сезоната ќе има низ продавници
Дрогаши сето! Појди си камарите, порта џеззз, едно имаше whitehouse за убав ручек/вечера... иии ми текна да се дополнам, кус-кус исто е убаво како нешто измеѓу кафана-ресторан.
Јас последното одело го земав комплет околу 200€ ама се зависи за што намена ти е ако ти е еднаш за свадба не вреди, види на нет излегуваа комплети за 120€ така нешо имаше реклами.
Купив патики од Интерспорт пред неполн месец 5500 ден ама сметката ја фрлив Вчера гледам едната патика од пет пати носење се искривила Чаре некое ?
Некој да има искуство со доцнење достава на мебел од Прима Мебел? Рокот беше до 12ти, нарачани се од Август
По склучување брак се менува прво лична карта па потоа останати документи (пасош, возачка)? И, за промена на адреса (бидејки на сопругот сеуште му е старата адреса во лк) дали треба само да приложам пример документ за пребелешка во катастар заверен на нотар или треба копија да направам, да ја заверам на нотар и ја оставам таму?
За женско одело инаку не ми е само за една пригода, планирам пантолоните да ги носам почесто со кошули, џемпери…
Освен Сара Фешн, Стружанка и Ситник, кај да барам пижами за мажи? Препорачајте кај има избор, ама да се помодерни модели.