Да не знае некој случајно како се хиерархиски распоредени оние што работат со бази на податоци? Оние администратор, програмер, оператор...?
Таа од Соборен не знам кога бие али оваа пред мене, исто во Скопје, бие во 16 часот.Според мене сите камбани би требало да бијат во исто време
Еве вака да ве прашам знае ли некој каде можам да го најдам учебникот за трета година Маркетинг и маркетинг менаџмент?По можност на нет. Ајде економисти помагајте. Спојлер Му треба на дечко ми за проектна па да му помогнам.
Каде можам да ја најдам sax for sex или така нешто беше.Линк ако има некој.Цела вечер ја барам ми здосади
Aј едно простичко прашање,од како го подновија јутјуб не можам да си ги видам пријателите и нивните видеа што ги ставиле,ај некој нека помогне?
Најгоре кај што ти пише сабскрајберс, тоа ти се "пријателите" нели стисни на тоа, и ги имаш сите, и отвараш кај нив, јас така правам, за попаметно незнам се надевам ти помогнав
Ми се свијаа во Џино, порано имаше во плава лагуна, незнам дали постои веќе, во она 4 сезони, на оној дебиот дени што готвеше на а1, имаш една кај Итаијанска амбасада ама таа е take out мислам ја фалат некои дека е добра. Не е ни лоша во Ред кафе,ама не е WOW, ама па е поефтина во сподеба со овие осталиве.