Побарај ја сметката од ујп. Ќе ти ја пуштат на рекламација. Ама прво оди во Интерспортот каде што си ја купила да ти го дадат бројот на сметка.
https://kariera.mk/job/6elVYGEngkKJNvoN1ywAVg/pakuvach-na-mali-pratki На огласов пишува пакувач на мали пратки, а кај работна позиција општ работник... Што треба ова да им значи? И ако некој има искуство да сподели
Каде да најдам рециклирана хартија? Тенки листови А4 или А3 формат на кои што ќе може да се печати нешто на принтер
Препорачајте страна што прави метални привезоци по желба, да не е гравирање само на веќе готови модели. Итно ми е.
Дете младо не сум ама мене go up ми ги кажа матичната како буст некој не знам А може и јас пред испит да се напијам. Исто да не полагаме?
Јас лично од овие "бонбони" не ги пробав овие за фокус туку тие за смирување, ама жената шо ми ги предложи има ќерка која во испитна ги пиела. Линк. Гледам сега има и мастики, не само како mints. Јас кога ги зедов calm& clarity немаше.
Да, имам нормален со низок кога се мења време. Не смеам ни повеќе од 200 мг. Магнезиум, оти ко дрогирана сум... Вака нешто ми треба, да не сум омалаксана и да не мислам на нешто рандом додека слушам текст и треба да го преведам у глава секундарно... @Mucika полагам Германски Б2. Ти?