Здраво, каде можам во Скопје или онлајн да најдам сунгер за во кутија за пакување на кршливи предмети. Нешто како на сликите. Може и сама да си издлабам според димензии на предметот, тоа не е проблем.
Има некој искуство со онлајн продавницата за обувки на инста trendgalaxy.mk? Нарачувал некој од таму чизми, патики и како ви се покажале?
Ме интересира каде можам да најдам МК лепило за lace на перика? Само едно "функционално" најдов на Пазар3 ама ништо друго. Сите други линкови ме носат на АлиЕкспрес. Дури и да одам во продавница, не знам во каква ќе најдам то шо барам.
Пред некој ден у една од темите за деца прашував за несесер ама забораив да го сликам. Позади BUSQUETS пишува. Го иам од дете и уште е коска. Ама сакам нов. Как да најдам по Ск? Мислам од некоја книжара го земав, и патна торба со него. Некои од Просветно, Тримакс беа. Само сеа не гледам. или кажете друг некој, да има 2 прегради ми треба, мала и голема
Obicno stanovite imaat i klima i parno Kaloriferot na bitpazar ama ako ti e za u germanija za da ti topli gjabe nema da ti zqvrsi rabota zanikade se Si idis za masinka za nes kafe?
Нешто најблиску до првото може да најдеш на кутија.мк. Фолии со меурчиња за пакување има во електрометал. А ова на втората слика ти е пена за звучна изолација.
Има кај што се продаваат часовници, другарка купи од Зелен пазар100 ден. По продавниците е 150-200, во помалите градови 100 ден.