Е, не ми се верува, цело време ја гледав и сеа последната епизода сум ја пропуштила има ли некаде да се гледа онлине?
Слабо купувам работи од Дм, покрај креми што користам, ме интересира дали има во Дм маска или што против затегнување на лицето? Користев гел од ла рош и супер сум задоволна ама има ли во Дм нешто такво, чисто да сменам? Инаку, имам премногу сува кожа...
Дали има место во Скопје каде би можело да се перат алишта, а цената да не е по парче облека и да е со пристапни цени?
Мачка во вреќа ти е тоа. Јас имам од веро некои земено ок се. Имам и од овие како базаро и сл. секоја втора/трета е ок. Од икеа исто од 3-4 пола пуштаат.
Здраво, сакам да отворам како мал бизнис - онлајн продажба преку инстаграм, па ме интересира доколку некој веќе има своја продавница да ми објасни дали треба да се отвори фирма, да се пријави и како одат тие работи.Ви благодарам Исто и доколку соработувате со некоја карго компанија, која би ја препорачале за достава на територија на МК
Дали има некоја членка од Кратово да ми каже каде е најубава пастрмајлија во овој град,во кој ресторан да одиме и каква би препорачале?
На која фирма се тие од Веро? Јас пред неколку години од Рамстор земав од фирмата ,,Brio,,уште ги користам,сега и тсму ги нема.Ако некој знае каде ги има да каже ,веднаш да кинисам .
Некој што пробал "дубаи чоколадо" ? И што е фамава со него не разбирам.. Само тоа ми излегува по социјалните мрежи..има ли кај нас нешто такво?
Од летово прв пат ко излезе го меркам, никако до него да стигнам. А се имам дома. Искрено сите три работи/ состојки ги јадам и скроз можам да видам како би имало предобар вкус. И зато толку време се канам да го напрам ама никако да го напрам.