Утре планирам да го пробам конечно. Бидејќи обожавам благо со ф'стаци. Во слаткарницата тука мислам пишаа дека е 100 денари. Треба да го има во повеќето сега.
Нешто гугл не е арен, помалку и како да има синдром на поделена личност. Сеа да пикам или да не пикам чепкалица?! Знае некој портот со што и како да го исчистам?
Имам сомнеж дека блиска роднина 55години има рак на дробови. Каде да се однесе? Како е процесот на тестирање? Некој да ми пише и просветли, загрижена сум
Порачав кондури онлајн ама малку ми се големи а тој е бројот што го носам веројатно до калапот е, можам да ги заменам ама 36 мислам дека ќе ми се мали а измеѓу број нема. Има ли решение некое?
За помали ај некако, ама за поголеми тешко, подобро врати ги...и јас го имам, истиот проблем со број измеѓу, подобро купи удобни што ќе ти бидат одма него вака
Кога работев у приватно, ништо не следуваше иако работевме на неработни денови. Евентуално, гратис оброк од претпоставената имавме. Ако нејќеш да идеш, ти вика ич не доаѓај веќе
Имате искуство во бутик Самоил од Кисела Вода, сакам да зеам капут од кај нив. Шо квалитет имаат? Или друг таков дуќан за капути