Можеш, само што ќе лупа. И зависи колку замрзнато, ако се големи парчиња и камен мраз, може да ги оштетиш ножевите. Ако се мали парчиња и да се потврди полесно ќе се исечат
Дечки, ИТНО МИ Е, влегов да се туширам и прво ја пуштив чешмата од лабавото, на допир на славината почна да ме пецка, мислев дека е бојлерот пуштен, не беше... пуштив пак вода пак пецка, го исклучив осигурачот за бојлерот и пробав да пуштам вода и пак пецкаше.. Знаете што е? Сама сум дома. Да не е опасно нешто, претпоставувам дека е заради некој дефект во инсталацијата... ама како да пуштам вода сега...
Имам капуѕ купено и сум презадоволна. Мнгоу се квалитетни а со пристапни цени. Наше производство, нема да згрешиш Некој дефект е со струјата, може да те удри струја. Не чепкај викни мајстор или дедо/ татко/ вујко шо знае
Да прашам некој што бил на боледување овеќе месеци, од фондот пуштаат 70% од платата или одбиваат 70%? Бидејќи на брстучед ми платата му беше 25.000 с му пуштија 10.000 малку се збунив дали има грешка или така е предметката?
70% од платата пуштаат. Нека провери за кој период му се тие 10000. Ако не е полн месец, нормално дека нема да му исплатат цел месец, туку само за периодот за кој е боледувањето.
Sto znaci koga nekoj so vi e skaran I ve nema(ve izdrisal) na fb a vi gi drzi vasite postovi i fotografii I tagovi na fb I nisto nema izbrisano od minatoto?
Што треба да значи? Те избришал значи не сака комуникација со тебе, поголем доказ не ти треба дека некој не сака комуникација со тебе. Уште на првото seen нема потреба да се продлабочува комуникацијата, а не па да ме избрише, чаос адиос амигос!
Вратив патики во Спорт М за рекламација,ме одбиле патиките искривени од три пати носење.Чаре некое друго?
Само дека не е одобрена и толку. Инаку при пополнување рекламација продавачот рече џабе ќе апп овие имаат фабричка мана 5500 ден инаку отидоа...
Па на кој основ кажал тогаш така продавачот… побарај си на кој основ се одбиени, мора да образложат, ако не има ујп.
Исто ми се има случено со стартки од кај нив, на прво носење пожолтеа, иначе, бели ги купив, исто ми се испонашаа додека не почнав да се расправам и реков ќе ве пријавам, со брзина на светлината во ред, во ред.... Само некултура покажи