Сакам да ве прашам за центарско паркирање. Би уплатила и катна гаража што е околу плоштад освен Беко, таму веќе прашав, фул се. Каде да се обратам и кои се цените? Било каква информација е добредојдена. Фала ви.
И јас сум убедена, ама се јавил во фонд и му кажале дека се уште не е заведен како ма боледување што ни беше чудно, најверојатно работодавецот се уште не доставил документација/ покасно доставува или не знам како оди па од таа причина е можно вака…
Kje pisam vo ovaa tema zosto smetam deka e poaktivna. Situacijata e mnogu seriozna i alarmantna Koj ima obleka XXL goren del, 50/52 dolen del, I broj na obuvki 40, i saka istata da ja donira za edna zena neka mi pishe. Zenata e zrtva na semejno nasilstvo I poradi psihopat od soprug e isfrlena na ulica bez nistro so sebe.
Зависи во кој реон на центар. Градски паркинг имаш и поц. За градски паркинг треба да де обратиш кај нив има барање види на страната па ако има место да ти одобрат. Поц оди само ако со станар или ако фирмата ти е со седиште и за тоа треба да прашаш да видиш дали и кафе има место. Трета опција ти е пуиг или сиз по старо, по дово адсдп, они имаат неколку катни во центар и паркинг кај стадион. Ова ти се опциите, се зависно во кој реон
Точак со помошни, тренерки, балансер, играчка монтесори, омилен херој ако има (Бетмен, Спајдермен..), патики...