Сакам да ве прашам за центарско паркирање. Би уплатила и катна гаража што е околу плоштад освен Беко, таму веќе прашав, фул се. Каде да се обратам и кои се цените? Било каква информација е добредојдена. Фала ви.
И јас сум убедена, ама се јавил во фонд и му кажале дека се уште не е заведен како ма боледување што ни беше чудно, најверојатно работодавецот се уште не доставил документација/ покасно доставува или не знам како оди па од таа причина е можно вака…
Kje pisam vo ovaa tema zosto smetam deka e poaktivna. Situacijata e mnogu seriozna i alarmantna Koj ima obleka XXL goren del, 50/52 dolen del, I broj na obuvki 40, i saka istata da ja donira za edna zena neka mi pishe. Zenata e zrtva na semejno nasilstvo I poradi psihopat od soprug e isfrlena na ulica bez nistro so sebe.
Зависи во кој реон на центар. Градски паркинг имаш и поц. За градски паркинг треба да де обратиш кај нив има барање види на страната па ако има место да ти одобрат. Поц оди само ако со станар или ако фирмата ти е со седиште и за тоа треба да прашаш да видиш дали и кафе има место. Трета опција ти е пуиг или сиз по старо, по дово адсдп, они имаат неколку катни во центар и паркинг кај стадион. Ова ти се опциите, се зависно во кој реон
Точак со помошни, тренерки, балансер, играчка монтесори, омилен херој ако има (Бетмен, Спајдермен..), патики...
Поголемите маркети го држат, Веро 2 има од време на време, се вика Ребраш, или Целер-ребраш или Геревиз-ребраш.