Поголемите маркети го држат, Веро 2 има од време на време, се вика Ребраш, или Целер-ребраш или Геревиз-ребраш.
Sto ako se iskrsi zivin toplomer? Sto treba da se napravi? Imam slusano deka zivata sheta sto znaci toa?
,ништо страшно. Јас прво собирам со усисивач стаклото, па мокра крпа ако има плус уште нешто. Можеш и обратно, прво во крпа па ако останало нешто усисивај. Нема таа жива да влезе во тебе и да ти направи проблем. Можеш само да се исечеш од стаклото.
Кое е тоа? Не употребуваме. Иам Глос за шоља и Пулирапид за славини лавабоа. Кажи шо треба ќе купам. Прошлата недела од другата страна стаив малце Глос. Коа пуштив млаз вруќа вода се исчисти малце. А шо е ова? Ако пишам каменец, ми дава баш на стаклото
Да у ќошот Еве и другиот. Ова е кај славината Значи ужас. И тоа поклопецот не можам да го фатам гад ми е.
Напрскај доместос,или јако средство некое и остави да одстои 10 минути. Стави ракавици и рибај. Инаку ова вака ти е од шо не си го чистела навреме,сифонот обично се зарибува од коса,прамени,влакна,и водата нема кај да истече па се собирала таму,течела бавно и со тоа се направило влага и гнасотија насекаде.
Ужас И друга тема ми рекоа мувла, и Саво. Ќе земат утре Саво моите, после работа коа ќе фатам да рибам. Ма***ето уфф Не знам зашо не чистам таму. само славината и на другиот крај.. глупа фала ти
Сакам да прашам зошто сите ја напаѓаат @нина122 по темиве? Стварно ме интересира, мислам дека не сум баш во тек. Фала ако некој ми објасни