Пробај со сретство за мувла,само немој да ставаш киселина ќе ја раскопа фугата(не прашувај од кај знам ) .
Има средство за мувла САВО дефинитивно со тоа ќе искочи. Можеш после тоа чисто да поминеш со оцет и сода исто
Ajde posle rabota fakam Savoto, cetkata i toa e.. Fala. Da stavam vaka sekoj vikend, ili neso drugo, so sho cistite tush?
Јас да ти кажам право со Арис де грас си чистам се. Мн е јако средството мора со ракавици и отворен прозор да чистиш ама па ќе напрскам и без мака во триењето ми чисти. Е сега ќе мораш еднаш во недела или две максимум да чистиш за да одржуваш. Сифонот после го чистам со Циф и сунѓерче и тријам. Жешка вода и свети.
Неам прозор. Иам арис де грас. Фрлив и тоа пред некој ден. У куќата, пошо ни се сиво со бело плочките, ставам Пулирапид, нема ништо, све искача. Ама овде е на жуто и никад не сум стаила нешо, дур чистеше мајка ми беше ганц.. хахах Ај ќе зеам Саво сеа за да се тргне. А ќе одржавам ете со Арис де грас. фала женски
За бања има средство Фрош во ДМ на природна база е да не дишеш постојано хемикалии. Јас со тоа го чистам, по потреба ставам Полирапид ради бигор или циф исто добро средство. Инаку еднаш неделно/ во две недели убаво е да го чистиш, обично кога правиш генералка на вц фаќај го и тоа.
Па секој викенд чистам вц школка, цело лавабо, а од туш кабината, славината и кај шо ми стојат шишињата за да не кородира тоа. А вака детално, кога ќе ми се спојат ептен ги фаќам плочките. сеа летово рибав плочки, ама тоа не ми текна..
Фала што ме просветливте Инаку бев активна, периодов сум турбо со обврски и немам време, ама ве читам чат пат и си викам што е работава Нина, па Нина
Само Пулирапид да прскаш, остај 5 мин и рибај со четка, за ова во туш кабината пробај со Саво да, а и од страните има како што гледам, не знам колку ќе можеш да го спасиш ова, ако не искочи да мењаш се.
Маска да ставиш на устата и носот топло ти препорачувам пошто може да ти се слоши од хемикалиите, ова од искуство. Знам дека после чистење со јаки хемикалии се пие млеко.
Имам читано дека одат по влага што значи треба прво да се исчисти влагата. Исто доста помага гранчиња цимет, борна киселина и масло од шишарки би требало да има во ДМ.
Пред 10години карши педагошки факултет во зградите имаше сендвичара Панда. Ги имаа најубавите тостови! Ја барав, но веќе веројатно не постои. Да не знае некој да не има сменето име или локација случајно?
Како да ги добијам во пазарна инспекција,вртам вчера цел ден не се јавуваат пратив маил немам одговор?