Нема некое правило колку што знам јас (јакиот пијач ) само да знаеш дека ветрее ако стои повеќе време,сепак не е херметички затворено. Недела- две мислам дека може барем јас сум го чувала толку.
Во една продавничка, има за 150-200 денари, зависи со какви бонбончиња сакаш. До душа не се којзнае колку големи, ама онака, таман.
Има некој што на фејзук ја игра играта FlappyFlight? Ако има дали му се случило да не му ги покажува скорс,на пријателите,доколку има некој што знае како да почнат да ми се покажуваат,до вчера ми се покажуваа?
ова ти е како хартија што се лепи,ставена во roller и се користи за чистење на алишта од прашина и влакна и такви слични работи..
Фотокопирница каде можам да исфотокопирам нешто, итно ми треба вечерва!!! Знаете каде можам да завршам работа?????? Итно ми е!!!!
http://weheartit.com/ Ќе ја намалиш резолуцијата на слика и можеш било која да си ја поставиш на аватар.
Девојки дали во Џамбо можам да најдам празни цедиња? Треба да купам утре а единствено место што ми е успат е тоа. Фала.
dali mozi na internet nekako ptreku komercijalna banka da si ja proveram momentalnata sostojba na transakcionata smetka ????????