Не се секирај другата половина многу те сакаме оти си unhinged на моменти. Сребрените рипки идат по влага, види ќошеви и остали работи, и исчисти. Инаку не се многу валкани единствено може да ти уништат мебел и книги ако памтам ко шо треба. Ако си Скопје појди физички, ако не си Скопје а ти е итно, кажи ќе појдам јас. На пример другите инспекции имаат исклучени телефони и само физички мора да отидеш да ги најдеш. Понудава важи и за тебе, ако ти е итно п Сите се добри, ама вторите се најнови, првите ко што глеам се повеќе за вежбање ама сите се релативно отпорни на потење. Хемиско, тие ќе ти ја средат ко што треба. Мразам да перам јакни, секогаш полнењето го уништувам.
Кај да најдам внатрешна батерија за Hp Elitebook? Една година го иам.. Само шо го отштекав од струја цркна.. И шо пари е?
Здраво дали имате искуство со ролките од dan john во east gate mall.. Сакам да земам поклон, па ме интересира за квалитет и дали факаат упки и да собираат прав
Јас давам тежина уште појче на муабетиве, имам сив ваков и то го купив од некоја бош-страна за "само" 1800 пред некои си 8 години и уште тера! Памтам првата плата кога ја зедов официјално вработен и слично по струка.
Јас се мислев за овој кога барав блендер ама земав на philips поголем некако ми се виде дека количински не собира многу