Продавници низ Ск шо работат утре со добри машки пижами? Тезенис добри се? Иам веш од таму супер е. Пижами не знам.
Пижамите не им се нешто нај нај, подобро почекај уште малку ќе им бидат на попуст секоја година во Декември им почнуваат попусти. Добри пижами имаш во вомен сикрет, и реално во ваи кики имам начекано добри пижами
Има да. Тезеник ќе му се соберат после второ перење (од искуство), ваи кики не мрднале а реално се разликуваат во цени. Исто можеш да видиш и њу јоркер, сара фешн или пенти
Дали знаете каде можат да се најдат убави машки боксерки, по можност да се шарени интересни или може и новогодишни. Во Синсеј имаше интересни принтови ама материјалот не беше убав, додека пак женските беа скроз океј.
Грешно сум се изразила, на овој модел стриктно мислев кога пишав женски, бидејки имаше и машки со ист принт само што машките беа боксерки.
Kaј да најдам во Ск филтер за Цептер прочистувач за воздух? Одамна го иаме, не е користен со години, не знам дали држат
Девојки дали има автобуси кои што носат од Ск до аеродромот? Освен тие што се на wizz air страната, не ми одговараат термините. Дали има некои други, или па меѓуградски од јсп?
После 100 години заедно веќе немам идеја каде да славиме Нова година. Мора да биде во Македонија поради х причини. Ако имате некој предлог или интересно нешто слободно пишете ми