Дали е рано за дебели џемпери уште од сега? Не знам веќе што да носам, послаби џемпери немам многу, тие што ми се ги носам, исто и кошули носам пондолги ракави ама времето е тмурно и се прашувам дали е време и дебел џемпер да ставам,да не е рано за нив Инаку за на работа прашувам, за во канцеларија каде има греење нормално
Воопшто не е рано, ако ти е ладно зошто да не носиш, гајле ти е за другите што ќе мислат. Јас почнав и бундичка да носам, а до пред некој ден бев само по кратки и поручек со кожна јакна. Сега со бундичкава таман ми е, носам многу тенка блуза одоздола.
Можеш да носиш џемпери, времето сега е идеално за носење џемпери со тоа што пример јас во канцеларија не носам џемпер од причина што ако ми е жешко не можам да го соблечам, ама можеш да си носиш, зависи дали си зимно пиле или склетчика.
https://maps.app.goo.gl/b85zZKRHA2EQDCgD9 ja bev pred moze 1 mesec. tuka e centralata, t.e direkcija a ima i salteri isto. vo razlicni vlezovi se salterite i vlezot vo direkcija...
Стварно не знаев каде да го поставам прашањево.. Голем проблем имаме. Тетка која живее во куќа зад нашата нон стоп не малтретира со навреди, уцени, вознемирувања.. Женава зема пензија од странство за лица со психички пореметувања.. Пробано е на секаков начин, дали знаете каде можам да пријавам? Непресметлива е, па не знам дали би се презела некаква мерка против неа.. Ако има некој правник/адвокат да може да ме посоветува..
Од рекорд скоро секој автобус што оди на партизанска... До Карпош 3 (цмал), Карпош 4, Сарај, Волково....