Порачав денес нешто од либидо.мк за надвор од Ск и сеуште никаква порака на мејл или смс ми нема стигнато? Дали треба да почекам или како оди процесов ако има некој искуство
Зависи кога си ја направила нарачката, мислам дека се праќаат до 2 или 4, оти скоро сите карго компании работат до тогаш. Види ако не ти стигне утре известување, јави им се. СМС нема ни да ти стигне, обично само кога ќе стигне во база тоа се случува или ако ти го носат до адреса ти се јавуваат.
Зошто кај некои профили на Фејсбук се јавува само прикажи гобпрофилот, без додај пријател. Може да се промени тоа некако?
Така е направено од страна на корисникот. Имаш опција да,дали да те додаваат сите или само некој со заеднички пријатели.
Дали е океј оваа рачна правосмукалка? https://www.neptun.mk/categories/STIK_Pravosmukalki/FUEGO-V8292A најевтина е, немам поголем буџет.
Јас ги земам од рандом книжара шо ми е блиску. Битола оти сум, имам најдено Пинк и во Безистенот. Сигурна сум има и на други места. Само лично, после некое време користење имат тенденција да "истечат" на хартија.
Предлог град/локација некоја во околните држави за 8 Декември, би оделе на 4 дена.. Со наш превоз би оделе..
Супер е, јас ја земав минатата недела, јас немам нешто многу што треба да ми собира, трошки после јадење, пајажина, и прашина, и за тоа е супер.. Особено ми се допаѓа тој додатокот што е за да можеш да си собираш трошки од маса и пајажина по ќошови.