Ахааа, така. Јас досега на клик бев најавена преку гугл, не преку апликација (мислев ист е пристапот). Сеа ја симнав, па чекам да ме контактираат. Фала на информациите, @Anika55 и @Annath
Дали Босна пуштаат влез со лична карта (со северна секако)? Знам дека Србија и Албанија можи, но дали можи и во други држави тука?
Kaj mene nemase nitu eden deka jas so prigratska linija se vozam i moraa da dojdat so kola da me zemat
Дали и вие сте свесни дека треба да започнете некоја тема на муабет ама ја одложувате оти знаете дека ќе има проблеми и расправии?
Некој да се разбира во термостати или како се викаат тие за парно шо се, ми треба малку помош. Пишете ми лп Едит: нема потреба, го средив сама Girl power
Prashanjevo ne znaev kaj da go postavam a bidejkji situacijata e itna resiv ovde, temata e dosta aktivna. Samo forumov go imam nemam fb i dr mrezi socijalni. Baram edno lice od Bitola student na PFBT e znam okolku 20tina godini ima. Ne sakam javno imeto da go spomnuvam ako znaete pisete mi vo poraka.
Како да дознаам колку гаранција имам на телефон земен од А1 9 Декември 2022 дали една или две години на гаранцијата не пишува...
Никој нема да ти даде информација прво зашто не знаеме зошто го бараш тоа лице, друго зашто е малку необично да бараш преку форум (?). Ако си била претходно во контакт со тоа лице сигурно имаш кого да прашаш.
Слушнав дека доколку купиш Самсунг телефон се добива некој смарт часовник гратис,дали знаете каде треба да се регистрирам?
Некој банки имаат опција плати со фолио, пробај таму или ако е за град Скопје може и онлине брзо да платиш, само провизијата е поголема.
Здраво ме интересира нешто, имам летни гуми, ама имам во гепек ланци. Дали е безбедно и нема да ме казнат да возам со такви гуми од Прилеп до Неготино? Го пингам и @quattro пошто тој се разбира од се'.